Werving en Selectie, Re-integratie, Wajong uitkering en Mediation budgetcoaching Advies Integriteitsonderzoek Consultancy Interim oplossingen Quick-Scan Outplacement Werving en Selectie Wajong Mediation Gezinscoaching

Gezinscoaching

 

Your People, Our Business!

Re-integratie

Loopbaanadvies
Belangrijk is voor de client; wat wil ik, wat zijn mijn mogelijkheden? Samen zoeken wij met u de beste opties om tot een goede plaatsing te komen. Wekelijkse bespreking.

Vacaturebemiddeling

Belangrijk voor de client; een steun in de rug , desgewenst gaan wij samen naar uw sollicitatie afspraken. Wekelijkse bespreking.

Erkenning Verworven Competenties (EVC)

Soms nog belangrijker dan diploma's, welke vaardigheden heeft u in uw leven opgedaan? Voor begeleiding naar duurzaam werk en/of zelfstandig ondernemerschap is dit hetgeen wat op de eerste plaats komt. Wekelijkse bespreking.

Stagebegeleiding

Samen zoeken naar de leukste, best passende stage. Wekelijks bespreking,
Wij beschikken in de regio Rijnmond en omgeving over een breed scala van MKB adressen . Hebben wij samen met de klant een vacature gevonden dan doen wij een goed woordje bij de werkgever en gaan zo nodig mee naar het sollicitatiegesprek. Tijdens de bemiddelingsfase hebben we eens per week contact met de klant om de sollicitaties voor te bereiden en te evalueren. Voor de klanten die kiezen voor het zelfstandige traject hebben wij een speciale workshop : Coaching naar zelfstandig ondernemerschap.

 

 

Wajong SPS

 

Werving en Selectie