Werving en Selectie, Re-integratie, Wajong uitkering en Mediation budgetcoaching Advies Integriteitsonderzoek Consultancy Interim oplossingen Quick-Scan Outplacement Werving en Selectie Wajong Mediation Gezinscoaching

Gezinscoaching

 

Your People, Our Business!

Werving en Selectie

Werving
Om goede response te krijgen, is de keuze voor het goede medium en de juiste doelgroep het belangrijkst.

Werven en selecteren vormt een aparte discipline binnen het personeelswerk. Het is één van de meest opvallende onderdelen van het vak. SPS treedt met de wervingsadvertenties naar buiten en bepaalt daarmee voor een deel het gezicht van de organisatie. Om goede response te krijgen, is het belangrijk om in het goede medium te staan en de juiste doelgroep aan te spreken. Een praktisch stappenplan met checklists en tools.

Functie-inhoud vaststellen
Zodra een vacature ontstaat, zal de personeelsadviseur eerst de inhoud van de functie moeten beschrijven. In de checklist vindt u de belangrijkste items om de functie-inhoud vast te stellen.

Functieprofiel maken
Wat is de ideale kandidaat voor de opengevallen functie? Om dit vast te stellen, is een functieprofiel een goed hulpmiddel. In het functieprofiel staan verschillende kenmerken bij elkaar, waaraan de ideale kandidaat moet voldoen.

Competenties bepalen
De ideale kandidaat heeft unieke persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en gedragskenmerken om de functie goed te vervullen. Deze elementen zijn te vertalen naar een aantal competenties.

 

 

Wajong SPS

 

Werving en Selectie