Werving en Selectie, Re-integratie, Wajong uitkering en Mediation budgetcoaching Advies Integriteitsonderzoek Consultancy Interim oplossingen Quick-Scan Outplacement Werving en Selectie Wajong Mediation Gezinscoaching

Gezinscoaching

 

Your People, Our Business!

Gezinscoaching

Opvoedingsondersteuning/Gezinscoach

Men kan opvoedingsondersteuning voor het gezin op aanvraag en na een intake gesprek wat kosteloos wordt gedaan, waarna een verwijzing plaats vindt naar desbetreffende instanties op maat.

Het advies en de begeleiding kan plaats vinden op een zelf gekozen locatie. De tarieven hiervoor worden bepaald aan de hand van het inkomen. Nadat ik vele jaren als “Onderwijsadviseur in aanraking kwam met de problematiek van de jeugd op het gebied van onderwijs, puberteit, schulden en verslaving, wat als oorsprong de gezinssituatie ontwricht en bemoeilijkt ben ik zelf gestart met het in contact brengen van bepaalde partijen met elkaar, omdat het voor ouders vaak een zeer moeilijke en langdurige weg is binnen de hulpverlening.

Buiten het feit dat er een advies op maat wordt gemaakt kan de hulp direct worden ingezet, iets wat de duur verkort.
Door de samenwerking met een ervaringsdeskundige op het gebied van Verslavingsproblematiek, Pedagogisch Medewerker, Maatschappelijk Werk en Psychologie is het al vaak tot succesvolle resultaten gekomen.

Ook kunnen er gezinsvoorlichtingsavonden op het gebied van drugsverslaving worden aangevraagd. Mede, omdat het mogelijk is binnen de re-integratie van werkzoekenden er een scholingsadvies (EVC) of loopbaanbegeleiding in te zetten zijn wij zeer vakkundig in het begeleiden naar een nieuwe baan.

Kortom vele specialisaties zijn aanwezig om u van dienst te kunnen zijn, zowel particulier als voor het MKB.

 

 

Wajong SPS

 

Werving en Selectie