Werving en Selectie, Re-integratie, Wajong uitkering en Mediation Advies Integriteitsonderzoek Consultancy Interim oplossingen Quick-Scan Outplacement Werving en Selectie Wajong Mediation Gezinscoaching budgetcoaching

Gezinscoaching

 

Your People, Our Business!

Budgetcoaching

Sher Practical Service is een coachingbureau met vele specialisaties o.a.

Budget begeleiding en hulp bij schuldhulpverlening,

Uw coach voor uw budgetbeheer!

Aanvragen van schuldhulpverlening wordt steeds ingewikkelder. Ook het maken van een financieel overzicht is niet makkelijk. Als u er niet uitkomt is het verstandig om een betrouwbaar budgetcoach in de arm te nemen. De budgetcoach kan u ondersteunen bij de aanvraag van schuldhulpsanering, het op een rijtje zetten van uw financiƫle situatie en het leren omgaan met uw beschikbare inkomen.

Als u een budgetcoach inschakelt worden u een heleboel zorgen uit handen genomen, waardoor u zich beter kunt richten op een gezonde en stabiele financiƫle situatie. Uw privacy is gewaarborgd.

Is er sprake van een afwijzing/wachtlijst dan kunt u ook bij ons terecht..! De tarieven worden bepaald aan de hand van uw inkomen.

Wij helpen u bij zaken om inkomensverruimende maatregelen te nemen zoals woontoeslag, zorgtoeslag, kindgebondenbudget, kinderbijslag, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, tegemoetkoming studiekosten etc.

Ook kunnen wij op verzoek een gesprek met uw werkgever voeren in verband met loonbeslag. S.P.S. is een adviesbureau met jarenlange ervaring bij ondersteuning op dit gebied. Geheel in overleg met u geven wij u advies en tips over zaken waarbij u ondersteuning behoeft. Neem voor een vrijblijvend (informatie) gesprek of voor meer informatie contact met ons op.

 

 

Wajong SPS

 

Werving en Selectie